Op zaterdag 24 februari 2024 wordt de Blaauwbekmarathon georganiseerd. Je kunt meedoen met een 5km, 10km, halve marathon of hele marathon. Als trotse inwoner van Blauwestad, aan het prachtige Oldambtmeer en tevens als hardloopspecialist en coach wil ik de kans niet voorbij laten gaan om inwoners in de omgeving te enthousiasmeren om mee te doen aan 1 van de 4 afstanden.

Ik bied 3 voorbereidende hardlooptrainingen en/of een trainingspakket aan om je goed voor te bereiden op het hardloopevenement. Hieronder vind je de informatie.

Voor informatie en inschrijving voor het hardloopevenement verwijs ik je naar de website van de Blaauwbekmarathon via deze link

3 trainingen ter voorbereiding op 1 van de afstanden

Of je nou 5km, 10km, een halve of hele marathon wilt doen. Samen met elkaar trainen met begeleiding van een professionele coach brengt wat extra. 

Op Zondag 4,11 en 18 februari geef ik 3 voorbereidende trainingen op het evenement. We beginnen om 10 uur bij de het havenkantoor in het havenkwartier. De training bestaat uit een warming up, loopscholing en een leuke intervaltraining. Ik pas de training aan op jouw niveau en de afstand die je wilt lopen. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom! (Iedereen is welkom dus!)

 

Kosten

Omdat ik zoveel mogelijk mensen wil enthousiasmeren om mee te doen met het evenement en te gaan hardlopen wil ik geen hoofdprijs vragen, maar wel een kleine vergoeding voor het commitment, de tijd en energie. Ik vraag voor de 3 trainingen samen 15 euro per persoon.

Trainingspakket

Je kan 2024 en je trainingsaanpak ook nog uitgebreider aanpakken. Als je helemaal voorbereid wilt zijn voor 1 van de 4 afstanden van de Blaauwbekmarathon dan kan je ook een trainingspakket afnemen. Dan maak je gebruik van mijn (online) 1 op 1 coaching. Je krijgt een trainingsschema voor 6 weken ter voorbereiding, geheel gemaakt op jouw behoeften. Wekelijks krijg je feedback en coaching op jouw training. Bovendien mag je ook nog (gratis) aansluiten bij de 3 voorbereidende trainingen op Zondagochtend

Kosten

Het 1 op1 coachingspakket is helemaal op maat gemaakt op jouw niveau en wensen. Ik baseer dit op wetenschappelijke kennis en al mijn ervaring. Voor zowel beginnende hardlopers als ervaren lopers bied ik deze mogelijkheid aan. Ik werk met het online platform Trainingpeaks om je te begeleiden. We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om je wensen te bepalen en om te kijken of het klikt om samen te werken. Ivm de Blaauwbekmarathon heb ik nu eenmalig het 1 op 1 coachingspakket in de aanbieding voor 12,50 per week (6 weken voor 75euro) Daarbij krijg je dan de 3 trainingen op Zondagochtend er gratis bij (ter waarde van 15 euro)